Vörös bársony sajttorta
Vörös bársony sajttorta
Előkészítési idő
120perc
Sütési idő
60perc
Hozzávalók
Vörös bársony piskótához
  • 300 g Liszt
  • 250 g Cukor
  • 15 g Kakakó
  • kiskanál Sütőpor
Sajttorta krémhez
  • 450 g Mascarpone
  • 250 g Tejfel
  • 3 db Tojás
  • 150 g Cukor
  • 50 g Liszt
  • 10 g Keményítő
Elkészítés
  1. A piskótához összekeverjük az összes hozzávalót, majd sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük. Én ezt betettem 15 percre sülni, amíg elkészítettem a krémet.

  2. A krémhez összekeverjük a hozzávalókat és mehet a tésztára.
     

  3. 170 fokos sütőben 50-60 percig sütjük.
     

  4. Tipp: Miután megsült, a sütőajtót nyissuk résnyire, hagyjuk kihűlni. Miután teljesen kihűlt, akkor lesz tökéletes

Vörös bársony sajttorta

Hozzávalók
Vörös bársony piskótához
  • 300 g Liszt
  • 250 g Cukor
  • 15 g Kakakó
  • kiskanál Sütőpor
Sajttorta krémhez
  • 450 g Mascarpone
  • 250 g Tejfel
  • 3 db Tojás
  • 150 g Cukor
  • 50 g Liszt
  • 10 g Keményítő