Vörös bársony sajttorta
Előkészítési idő
120perc
Sütési idő
60perc
Hozzávalók
Vörös bársony piskótához
- 300 g Liszt
- 250 g Cukor
- 15 g Kakakó
- Só
- kiskanál Sütőpor
Sajttorta krémhez
- 450 g Mascarpone
- 250 g Tejfel
- 3 db Tojás
- 150 g Cukor
- 50 g Liszt
- 10 g Keményítő
Elkészítés
A piskótához összekeverjük az összes hozzávalót, majd sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük. Én ezt betettem 15 percre sülni, amíg elkészítettem a krémet.
A krémhez összekeverjük a hozzávalókat és mehet a tésztára.
170 fokos sütőben 50-60 percig sütjük.
Tipp: Miután megsült, a sütőajtót nyissuk résnyire, hagyjuk kihűlni. Miután teljesen kihűlt, akkor lesz tökéletes
Vörös bársony sajttorta
Hozzávalók
Vörös bársony piskótához
- 300 g Liszt
- 250 g Cukor
- 15 g Kakakó
- Só
- kiskanál Sütőpor
Sajttorta krémhez
- 450 g Mascarpone
- 250 g Tejfel
- 3 db Tojás
- 150 g Cukor
- 50 g Liszt
- 10 g Keményítő
Blog