Sajtos-fokhagymás csiga
Előkészítési idő
60perc
Mennyiség
12db
Hozzávalók
Tészta
- 300 g Liszt
- 200 g Görög joghurt
- 60 ml Víz
- 15 g Élesztő
- 6 g Só
Mártás
- 70 g Olvasztott vaj
- 3 gerezd Fokhagyma
- Oregánó
Feltét
- 65 g Sajt
- 15 g Parmezán
Elkészítés
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd 30 perc kelesztés után az olvasztott vajas mázzal lekenjünk és megszórjuk sajttal.
180 fokos sütőben 20-25 perc alatt készre sütjük, majd még forrón lekenjük a maradék vajjal, és megszórjuk még sajttal
Sajtos-fokhagymás csiga
Hozzávalók
Tészta
- 300 g Liszt
- 200 g Görög joghurt
- 60 ml Víz
- 15 g Élesztő
- 6 g Só
Mártás
- 70 g Olvasztott vaj
- 3 gerezd Fokhagyma
- Oregánó
Feltét
- 65 g Sajt
- 15 g Parmezán