Sajtos-fokhagymás csiga 
Sajtos-fokhagymás csiga 
Előkészítési idő
60perc
Mennyiség
12db
Hozzávalók
Tészta
  • 300 g Liszt
  • 200 g Görög joghurt
  • 60 ml Víz
  • 15 g Élesztő
  • 6 g Só
Mártás
  • 70 g Olvasztott vaj
  • 3 gerezd Fokhagyma
  • Oregánó
Feltét
  • 65 g Sajt
  • 15 g Parmezán
Elkészítés
  1. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd 30 perc kelesztés után az olvasztott vajas mázzal lekenjünk és megszórjuk sajttal.

    180 fokos sütőben 20-25 perc alatt készre sütjük, majd még forrón lekenjük a maradék vajjal, és megszórjuk még sajttal

Sajtos-fokhagymás csiga 

Hozzávalók
Tészta
  • 300 g Liszt
  • 200 g Görög joghurt
  • 60 ml Víz
  • 15 g Élesztő
  • 6 g Só
Mártás
  • 70 g Olvasztott vaj
  • 3 gerezd Fokhagyma
  • Oregánó
Feltét
  • 65 g Sajt
  • 15 g Parmezán