Négysajtos pizza
Négysajtos pizza
Hozzávalók
Pizzatészta
  • 650 g Liszt
  • 12 g só
  • 6 g Cukor
  • 330 ml Víz
  • 25 g Élesztő
  • 3.5 ek Olívaolaj
Feltét
  • Paradicsonszósz
  • Bazsalikom
  • Oregánó
  • 4 féle sajt (trappista, edámi, cheddar, parmezán)
Elkészítés
  1. A hozzávalókat összeöntjük, összegyúrjuk, majd 40-60 percig kelesztjük.

    Ebből a tésztamennyiségből 2 db 30 cm-es, vagy 3 db 22 cm-es pizza jön ki.

    Miután megkelt a tészta, kinyújtjuk, a szélén hagyunk egy kis vastagabb peremet, majd mehetnek rá a feltétek.

Négysajtos pizza

Hozzávalók
Pizzatészta
  • 650 g Liszt
  • 12 g só
  • 6 g Cukor
  • 330 ml Víz
  • 25 g Élesztő
  • 3.5 ek Olívaolaj
Feltét
  • Paradicsonszósz
  • Bazsalikom
  • Oregánó
  • 4 féle sajt (trappista, edámi, cheddar, parmezán)