Négysajtos pizza
Hozzávalók
Pizzatészta
- 650 g Liszt
- 12 g só
- 6 g Cukor
- 330 ml Víz
- 25 g Élesztő
- 3.5 ek Olívaolaj
Feltét
- Paradicsonszósz
- Bazsalikom
- Oregánó
- 4 féle sajt (trappista, edámi, cheddar, parmezán)
Elkészítés
A hozzávalókat összeöntjük, összegyúrjuk, majd 40-60 percig kelesztjük.
Ebből a tésztamennyiségből 2 db 30 cm-es, vagy 3 db 22 cm-es pizza jön ki.
Miután megkelt a tészta, kinyújtjuk, a szélén hagyunk egy kis vastagabb peremet, majd mehetnek rá a feltétek.
Négysajtos pizza
Hozzávalók
Pizzatészta
- 650 g Liszt
- 12 g só
- 6 g Cukor
- 330 ml Víz
- 25 g Élesztő
- 3.5 ek Olívaolaj
Feltét
- Paradicsonszósz
- Bazsalikom
- Oregánó
- 4 féle sajt (trappista, edámi, cheddar, parmezán)
Blog