Házi sajtos hambi tripla buciban
Házi sajtos hambi tripla buciban
Előkészítési idő
120perc
Sütési idő
12perc
Sütési hőfok
200°C
Mennyiség
10
Hozzávalók
Buci tészta
  • 500 g Liszt
  • 15 g Cukor
  • 15 g Élesztő
  • 8 g Só
  • 1 db Tojás
  • 50 ml Olaj
  • 270 ML Víz
Hamburger szósz
  • 150 g Majonéz
  • 50 g Mustár
  • Pici cukor
  • Fokhagymapor
  • Savanyúság leve
  • Cheddar szósz (opcionális)
Elkészítés
  1. A lisztet elkeverjük a cukorral, sóval, a felvert tojással, a napraforgóolajjal. A langyos vízben elkeverjük az élesztőt, és hozzáadjuk a liszthez.

  2. Majd dagasszuk 10-12 percig, amíg össze nem áll., es kb 60 percig lefedve duplájára kelesztjük.

  3. 10 adagra osztjuk a tésztát, egy db kb 83 g. Vagy 5 nagyobbra, így nagy bucikat fogsz kapni.
     

  4. 1 adagot osszuk fel 3 felé, nyújtsunk ki kerekre, majd ismételjük meg a másik két résszel is és tegyük őket egymásra.
     

  5. A tésztát sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük. Ezután még hagyjuk kelni addig, amíg duplájára nő. Majd megkenjük őket tojással, és szezámmaggal megszórjuk.

  6. A bucikat 200°C-ra előmelegített sütőbe tesszük és kb 12-15 percig sütjük. (Sütő függő)

  7. Nézd meg a TikTok profilomon, hogyan készítettem el.

    https://www.tiktok.com/@foldiniki/video/

Házi sajtos hambi tripla buciban

Hozzávalók
Buci tészta
  • 500 g Liszt
  • 15 g Cukor
  • 15 g Élesztő
  • 8 g Só
  • 1 db Tojás
  • 50 ml Olaj
  • 270 ML Víz
Hamburger szósz
  • 150 g Majonéz
  • 50 g Mustár
  • Pici cukor
  • Fokhagymapor
  • Savanyúság leve
  • Cheddar szósz (opcionális)