Epres gumi süti cukormentesen
Hozzávalók
Epres alap
- 200 g Eper
- 30 g Zselatin
- 30 g Négyszeres édesítő
Krémes réteg
- 100 g Mascarpone
- 150 ml Cukormentes cukrászhab
- 30 g Négyszeres édesítő
- 40 g Zselatin fix
- 8 g Vanília aroma
Elkészítés
Elkészítjük az epres alapot. Az epret botmixerrel pürésítjük, majd elkészítjük a zselatint. Formába öntjük és hűtőbe tesszük.
Ezalatt elkészítjük a krémet. A habtejszínt habbá verjük, hozzáadjuk a mascarponét, és a többi hozzávalót.
A megdermedt epres alapra kanalazzuk a krémet, majd újból a hűtőbe helyezzük, hogy megdermedjen.
Egy szelet mindössze 97 kalóriát tartalamaz és szeletenként 7 g fehérjét!
Epres gumi süti cukormentesen
Hozzávalók
Epres alap
- 200 g Eper
- 30 g Zselatin
- 30 g Négyszeres édesítő
Krémes réteg
- 100 g Mascarpone
- 150 ml Cukormentes cukrászhab
- 30 g Négyszeres édesítő
- 40 g Zselatin fix
- 8 g Vanília aroma
Blog